Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 5 d’octubre de 2009

BO 27 - USAP 12

Derrota sense bonus l'Aguilera. La visita al País Basc no va donar cap resultat postiu al saldo de punts de l'USAP: el Biarritz, equip que les dues darreres temporades havia patit més del que en ell era habitual, sembla que enguany ha encarrilat un començament de temporada encertat. Molt encertat. I dissabte la victòria van ser els nostres Arlequins, que amb la derrota passaren sense contemplacions de la primera a la quarta posició de la classificació del Top 14.

I això que el parcial del primer temps no era pas negatiu: tot i haver-se avançat els bascos amb un assaig de Marcelo Bosch als set minuts, tres cops de càstig de Porical i un drop de Meyer van permetre els catalans de marxar al vestidor amb un 10 a 12 favorable. Però el segon temps ja v ser una altra història: amb un Biarritz que monopolitzava l'ovada, amb seguretat a les touches i en els rucks, els locals van anar augmentar a pas de formigueta el seu marcador sense cap mena de resposta per part de la USAP. Peyrelongue va retornar el domini (13-12, 52'), Bosch va apuntalar la distància amb un dop (16-10, 56') i Ngwenya aconseguia l'assaig quasi definitiu (21-12, 64'). Restava encara gairebé mitja hora, però la reacció catalana no va aparèixer. Dues penalitats més de Yachvili aixecarien el 27 a 12 final a l'electrònic.


La derrota fa mal, oimés tenint en compte el descens que implica en una classificació en què els sis primers estan juntets com les sardines en una llauna de conserva. Val a dir, en defensa dels nostres arlequins, que la quantitat de baixes (Burger, Britz, Laharrague, Durand, Mermoz, Tonita, Olibeau, Le Corvec i Hume) i la història jugaven en contra nostra: els Sang i Or no han guanyat a l'Estadi dels de Biarritz desde la postguerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada