Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 3 de setembre de 2009

USAP 21 - CA Brive 9

Victòria catalana en un partit tens; les quatre expulsions temporals, tres de la banda visitant, donen compte de l'excés de testosterona amb què es disputà l'encontre. Tot i avançar-se en el segon minut de joc gràcies a una penalitat transformada per Luciano Orquera, un assaig de David Marty va col·locar per dvant en el marcador una USAP que, a partir del minut 11, es va ensenyorir de l'encontre.

Tot i que els visitants van retallar les diferències gràcies a un drop d'Andy Goode, el peu de Laharrague i sobretot l'assaig aconseguit per Manas van permetre els nordcatalans d'anar-sen al vestidor amb un 15 a 9 en el marcador. Al segon temps, Brive va quedar encallat i a partir d'aquest moment van aparèixer els nervis en l'equip visitant que va veure com Toderasc primer, i Goode després, enfilaven el camí del sin bin. En sonar el xiulet inal, i tot i les pressions de darrera hora dels blanc-i-negres, el marcador assenyalava un clar 21 a 9 en favor dels catalans. Els punts permeten els arlequinats de mantenir-se per dret propi dins del quadre de capdavanters d'aquesta lliga. L mala notícia de l'encontre és la lesió de David Mélé, tocat a la cuixa i substituït per Florian Cazenave.


PS. Segons indica Midi Olympique, existex la possibilitat d’un darrer fitxatge per part de l’USAP. El reforç vindria de Bourgouin, i respondria al nom de Karena Wihongi. Neozelandès, pilar i a poc més de vint dies per complir els trenta anys, l’amic Ivan Font que l’ha vist jugar el defineix com un primera línia participatiu i amb la força d’un brau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada