Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 28 de setembre de 2009

USAP 19 - Clermont 3

Si abans d'aquesta vuitena jornada, i sobretot tenint en compte algunes actuacions dels Arlequins, hi havia dubtes, dissabte van desaparèixer. La USAP va imposar-se abastament a un Clermont que no va saber trobar el seu lloc sobre la gespa de l'Aimat Giralt. Damien Chouly ja havia assenyalat abans de l'encontre per on anirien en trets: necessitem un rival potent per saber fins on podem arribar. I de moment, arribem fins al primer lloc de la classificació.

En defensa del XV jaunard hem de dir que es fa difícil plantejar un partit quan, als dos minuts, Grandclaude et clava un assaig; i als tretze, Gerrie Britz hi torna. Mentre que el sudafricà aconseguia el seu segon assaig en dos partits, Grandclaude es treia l'espina del darrer encontre enfront Montauban, on va cometre diversos errors de mans que impacientaren la Catedral. El dissabte, però, més que impacientar va calmar l'Estadi amb el seu assaig matiner. Amb el 14 a 0 en el marcador al quart d'hora, i un rugby en què la davantera treballava a fons i els tres-quarts podien completar, el XV Sang i Or va imposar el ritme d'un partit en qè Clermont només va poder optar per les individualitats, responguin al nom de Nualaga o Floch. Seria Brok James, però, l'únic jugador visitant que aconseguiria moure la meitat occitana del marcador, amb una encertada puntada als vint minuts.

Les sortides de Durand i Burger no van restar potencial als locals; Melé i Porical els substituiren perfectament, mentre que la tercera línia catalana (Pérez, Choluy, Britz i també Tuilagi en la seva entrada) arrossegaren una davantera catalana dominant en la fase estàtica i de conquesta. Tot i els canvis introduïts per Clermont a l'inici del segon temps, serien els catalans els qui plantarien de nou l'ovalada en zona de marca, de la mà de Julien Candelon (50'). Tot i l'accelerada final dels visitants, els de Michelin no van poder aconseguir res de positiu de la seva visita a la Fidelíssima. Les targetes al final de l'encontre reflectien la duresa de la lluita; el marcador, la superioritat del campió.

El proper dissabte, la USAP visita l'estadi Aguilera, a Biarritz; un desplaçament sempre complex, però de bon realitzar amb el liderat de nou a la butxaca.


ACTUALITZACIÓ [18:30 hores]: les millors imatges del partit, segons USAP.TV


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada