Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 1 de setembre de 2009

RSA 32 - AUS 25

Els Springboks van acallar les crítiques amb la potent victòria aconseguida dissabte a Perth enfront dels Wallabies El 25 a 32 final deixa els sudafricans com a líders invictes dels Tri Nations, mentre la selecció australiana encadena quatre derrotes consecutives ...

Acusats per la premsa d'abusar massa de les puntades, els Boks van reaparèixer dissabte passat amb un joc de línia fogós i carregat, fins al punt que s'embutxacaren fins i tot un punt de bonus pels quatre assajos aconseguits. Dos matiners assajos dels visitants, dels quals no es van poder recuperar els australians, sumats a una relativa tendència a l'errors de mans, van sentenciar una selecció australiana que, tot i desplegar un joc més que correcte i disposar entre la seva plantilla de veritables asos de l'ovalada, no va ser capaç de recuperar-se de la sotragada.

Bryan Habana va aconseguir dos bons assajos, Jaque Fourie va practicar un bon slàlom abans de conseguir el seu propi assaig, Fourie Du Preez (en el seu cinquantè partit internacional) va controlar el desenvolupament del joc com mai. Al descans, els sudafricans menaven el marcador per 6 a 22; a la represa, els australians -que en el seu favor cal dir que mai es van donar per venuts- van poder protagonitzar una lleugera remuntada que els permeté maquillar l'electrònic. Matt Giteau i Lachie Turner van fer que el marcador fos menys abultat, però sobretot l'equip al complet va demostrar que el que es necessita per jugar a rugby és actitud.

El proper encontre del campionat tornarà a enfrontar aquestes dues seleccions; aquest cop, a Brisbane. Els sudafricans podrien rematar un dels millors campionats de la seva història; però Austràlia, davant de la possibilitat d'encadenar la pitjor ratxa en el Tri Nations dels darrers anys, segur que vendran cara la seva pell. La cosa promet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada