Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 7 de setembre de 2009

RM92 14 - USAP 18

Tercer partit en vuit dies, tercera victòria. I això que aquest no només era lluny de la Catedral, sinó que a més els arlequins comptaven amb nombroses baixes: Marty, Mélé, Laharrague, Manas, Bourrust, Chouly, Mas, Britz, Pulu i el dubte del romanès Tonita, que començaria el partit a la banqueta. Davant, un Ràcing Metro de mal record, no en va es va endur una victòria a l'AImat Giralt a la pretemporada. Però al final, el campió s'imposà per un ajustat marcador.

I això que les coses difícilment podrien haver començat pitjor: mb un joc eficient i d'ocupació de terreny, els locals van aconseguir un marge d'onze punts als vint-i-cinc minuts de joc gràcies a dos puntades de Mehrtens i un assaig, sense transformació, del primer centre parisenc, Henry Chavancy. Però els nordcatalans no van tardar en posar-se les piles, i gràcies a Porical i Durand, igualaren el marcador abans d'arribar al descans (11-11, 37'). L'USAP semblava capaç de guanyar sense gaire problemes el partit, però no existia la necessària continuïtat per "matar-lo" ràpid; tot i així, al quart d'hora de l'inici del segon temps, la velocitat de Maxime Mermoz aconsegueix plantar l'ovalada sota la hac local. Amb la transformació de Porical s'aconseguia una marge d'avantatge que els blanc-i-blaus només serien caapaços de retallar, a manca de set minuts, amb una penalitat convertida per Fabien Portassin.

Amb aquest resultat, el XV Sang i Or escala fins a la primera posició, i comença a preparar el desplaçament a Bourgouin del proper divendres, el mateix dia que el Planxot serà a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada