Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 24 de setembre de 2009

An maith leat beoir?

En aquesta vida, no tot és rugby. Encara que avui els de Can Fanga estiguin celebrant la Festa de la Mercè, aquesta on s’inventen correfocs sobre llambordins, hi ha una festa més important. A Dublín (i a Nova York, i a Kuala Lumpur, i a Yandué, i a Lagos) s’hi celebra conjuntament el 250è aniversari de la coneguda marca de cervesa Guinness. Més de seixanta artistes compartiran escenari i celebració mundials amb la voluntat de recordar el fosc beuratge portat al món per Arthur Guinness que tantes vegades ens ha acompanyat seguint el rugby all over the World … des de la butaca de casa o des del tamboret del pub.

El dia, que passa a anomenar-se des d’avui mateix Arthur’s Day, pren com a referència la data de la signatura del contracte d’arrendament de St. Jame’s Gate Brewey; la mítica fàbrica serà un dels trenta-tres escenaris dublinesos protagonistes de l’event que s’iniciarà, puntualment, en una hora tan simbòlica com les 17:59. Però no només hi haurà festa: Guinness & Co donarà sis milions d’euros a la Fundació Arhur Guinness, per tal que continui esmerçant els màxims esforços en millorar les condicions de vida de les persones necessitades.

No és un dels artistes confirmats, però en honor als origens de l'ojomeneao aquí sota podeu veure, i escoltar, si premeu el play, The Star of the County Down. Des de Vilanova i la Lleganya: sláinte, Arthur, siguis on siguis!Van Morrison i The Chieftains: Star of the County Down
per jolysable

Cap comentari:

Publica un comentari