Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 18 de setembre de 2009

L'Aquila RC, premiat per l'IRB

L'International Rugby Board ha premiat el club italià de L'Aquila amb l'IRB Spirit of Rugby Award 2009, pel suport demostrat pel club a la ciutat. El 6 d'abril d'enguany, la ciutat italiana de L'Aquila va ser devastada per un terratrèmol que va deixar tres-cents morts i milers de sense sostre. En una demostració pràctica dels valors que representa el nostre esport, L'Aquila Rugby Club va esdevenir a partir de l'endemà mateix dels fets un dels pilars d'una comunitat debilitada: els jugadors van contribuir des de la primera línia de les tasques de rescat i el mateix club va posar a disposició de les autoritats les seves instal·lacions per tal que s'hi poguessin establir zona de refugi per als damnificats.

El premi va ser lliurat divendres passat, en una cerimònia especial arran del primer partit jugat a l'estadi Tommaso Fattori. El president de la Federació Italiana, Giancarlo Dondi, va resumir perfectament el perquè del lliurament: el club va demostrar una solidaritat immensa, una cosa que des de la família del rugby admirem i defensem. Vam veure jugadors arriscant les seves vides per salvar d'altres vides.

D'entre les més de tres-centes víctimes d'aquell fatídic dia d'abril, un nom va ser recordat per tots els presents divendres passat: Lorenzo Sebastiani, jove pilar del club que mesos abans havia disputat el mundial juvenil amb la selecció transalpina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada