Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 9 de setembre de 2009

Els Babaas ...


Els amants del rugby sabem que hi ha un equip que ens agermana a tots; no és altre que els mítics Barbarians, esquadra històrica que fonamenta la seva existència en els valors d’amistat i convivencialitat inherents a la pràctica del rugby. La professionalització del nostre esport ha fet que cada cop sigui més difícil per als Babaas poder disputar partits; però tot i així, periòdicament organitzen encontres de caràcter internacional. Així van fer-ho l’any passat, en l’enfrontament amb Austràlia del mes de desembre després dels test-matches de tardor; i així ho faran també enguany. El rival serà la potent selecció neozelandesa, un altre equip mític que respon al nom d’All Blacks. De fet, ambdós equip protagonitzaren el 1973 el que es considera el millor partit de rugby mai televisat de la història, amb el mític assaig de Gareth Edwards (the try). Vint-i-sis anys després, hi tornaran.

Aquells que vulguin reservar-se el dia a l’agenda, serà el dissabte 5 de desembre, a Twickenham. I les entrades es poden aconseguir a través de
Ticket Master.


1 comentari:

 1. Impressionant la jugada!!! M'encanta amb la força que entra Gareth Edwards al final, però us heu fixat amb l'inici de Phil Bennett!!! Deixa tres jugadors clavats!! i la darrera passada de John Dawes!!

  Increïbles!!

  No coneixia els jugadors ni la jugada, però al veure-la he sentit unes ganes boges de cercar informació per saber com es deia el mig d'obertura dels Barbarians que fa les tres fintes, que per mi, són les tres fintes millors de la història.

  Aquesta brutalitat de jugada la podeu trobar descrita (en anglés) amb les alineacions dels dos equips i les sensacions d'en Gareth a:

  http://www.uiweb.uidaho.edu/clubs/womens_rugby/RugbyRoot/rugby/Action/edwards.html

  Gràcies per aquest regal!!

  ResponElimina