Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 8 de setembre de 2009

AUS 21 - RSA 6

Els aussies van treure aquest dissabte l'orgull de l'armari, el van espolsar ben espolsat, i van aconseguir trencar dues ratxes: la seva de derrotes i la sudafricana de victòries. Amb el 21 a 6 final, el públic de Brisbane respirava tranquil mentre que els boks van haver de tornar a la nevera les cerveses amb què esperaven poder celebrar l'assoliment del Campionat.

I és que, tot i que alguns mitjans definien l'encontre com una formalitat, és evident que una selecció que ha aconseguit la William Webb Ellis té un actiu de passió i honor que difícilment desapareix. Si bé al primer temps els punts se'l repartiren al peu Matt Gitteau i Morgan Stein (9-6), la selecció local va comandar en tot moment el marcador i les diverses fases de joc. Especilment a destacar la davantera, que s'imposà al seus homòlegs sudafricans tot i els canvis a l'inici del segon temps introduïts pel seleccionador dels springboks. No va ser del pack, però, dels qui van provenir els dos assajos locals (després de tres quasi-assajos): Ashley-Cooper, convertit en segon centre (63') i el jove fullback James O'Connor (76'), foren els encarregats de plantar l'ovalada en zona de marca australiana.


El proper partit, dissabte 12, entre Nova Zelanda i Sudàfrica decidirà mig títol. En cas de victòria, els boks aixecaran el Tri Nations en "terra enemiga"; si per contra són els All Blacks els qui s'enduen els punts, encra els quedarà la possibilitat de renovar el campionat en el darrer matx enfront Austràlia. Les guspires ja salten!
Classificació

1 Sudàfrica, 17 punts
2 Nova Zelanda, 8 punts
3 Austràlia, 7 punts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada