Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 17 d’agost de 2009

USAP 28 - Baiona 20

L'USAP ha començat amb bon peu la seva defensa del planxot, i si bé les fases estàtiques encara s'han de polir, els tres quarts catalans han demostrat una capacitat incisiva notable que ha fet tremolar propis i estranys. Baiona, per la seva banda, ha perdut el bonus defensiu en el darrer sospir de l'encontre.

I és que una de les claus del partit ha estat l'efectivitat al peu de David Mélé, que ha contrastat perfectament amb el desencert del xutador de l'Aviron, Cédric Garcia. Mentre l'un feia 17 punts (els mateixos que Wilko amb el seu debut oficial a Toló), Garcia errava quatre cops de càstig; i això, amb un equip com el basc, profundament indisciplinat dissabte, s'acaba pagant. Com a campió, l'USAP ha marcat la tònica del partit; però ha estat el club visitant el primer a aconseguir un assaig de la mà de Gerber, que ha aprofitat la superioritat de la davantera basca (14'). Desencertats en les fases de conquesta, els Sang i Or responien als pocs minuts amb un bonic assaig de l'arrière Batlle, que disputava el seu primer partit oficial (19').

Amb la lliçó apresa, els bascos han treballat per evitar un nou assaig català; però el peu de Mélé s'ha encarregat d'anar cavant una bona diferència. La indisciplina els ha passat factura en concedir una penalitat en el darrer sospir, transformada per Laharrague, qui deu minuts abans havia aixecat tres punts més al marcador gràcies a un drop. El resultat final ens indica que, tot i les llargues celebracions pel títol i els mediocres partits de pretemporada, els nostres Arlequins ja comencen a agafar el ritme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada