Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 12 d’agost de 2009

SA 29 – AUS 17

En el partit en què el duet de segones format per Bakkies Botha i Victor Matfield celebraven el seu cinquantè aniversari, els sudafricans van aprofitar per confirmar la seva superioritat en el Tri Nations d’enguany amb la seva tercera victòria consecutiva, aquest cop a Ciutat del Cap. La seva fortalesa els apunta a la consecució del campionat.

I és que un altre cop Morné Steyn, l’arma secreta dels boks, va estar superb. Amb vint-i-quatre punts (amb drop inclós) i aquell encert en les puntades en joc que el caracteritza, va desmuntar uns wallabies que van avançar-se en el marcador en els primers minuts, gràcies a un magnífic assaig d’Ashley-Cooper (0-7, 2’). Si s’ha de ser honrat, però, i sense menysprear el joc dels vigents campions del món, va ser la capacitat dels visitants de fer faltes sense sentit el que va facilitar la victòria dels locals: en els darrers cinc minuts del primer temps, Gitteau i Brown se’n van anar de cap al sin bin, deixant el seu equip deu punts per darrere en el marcador i amb només tretze jugadors sobre la gespa. Va ser la tornada de Gitteau, ja al segon temps, el que va imprimir un nou segell al joc dels australians, que van aconseguir un assaig de la mà de l’obertura a manca d’un quart d’hora de joc.

El partit va acabar, amb Steyn errant una penalitat i el tercera australià George Smith expulsat temporalment per un falta fora de lloc procedent de la frustració col•lectiva del seu equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada