Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 24 d’agost de 2009

MRC 18 - USAP 12

Ensopegada catalana a Montpeller. La visita a terres occitanes, enfront un dels rivals clàssics de la zona, no va tenir un resultat positiu per als vigents campions. En un partit en què el marcador només es va moure a l'anglesa (és a dir, a puntades), els locals del MHRC van endur-se una treballada victòria.


Després de la derrota patida en la jornada inicial a Brive, Montpeller volia treure el ventre de pena davant de la seva afició; així mateix ho havia declarat als mitjans el capità dels occitans, Fulgence Ouedraogo. I sota una calor esplendorosa (més de trenta-cinc graus!), l'equip local va plantejar el partit ideal per impedir desenvolupar el joc català. Sense flors ni violes, els de Montpeller van actuar de manera realista, amb una defensa extrem i poques (i efectives) incursions en la meitat catalana de la gespa. El partit de dissabte va demostrar que el domini de l'ovalada és important, però ni implica directament una victòria: els Catalans, amb una davantera potent, va controlar en tot moment la botxa. Però un pèl de desencert de David Mélé (que errà nou punts al peu) va ser contrarestat per l'encert extraordinari de Benoit Paillaugue, precís com un cirurgià. L'exclusió temporal de Rimas Álvarez amb un 9 a 6 en el marcador (38') va fer la resta.

El rival de la setmana que ve, el totpoderós Tolosa, va aconseguir enfront Brive una victòria a l'Ernest Wallon d'aquelles que fan por: 38 a 0. La manca de Burger, que va ser expulsat amb vermella directa segons sembla injustament en els darrers segons del partit de dissabte, complicarà una mica la configuració del XV català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada