Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 22 d’agost de 2009

Montpeller: un rival en transició

Després d’una temporada marcada per la crisi i una decebedora desena plaça en la competició, Montpeller, que ha perdut Picamoles, pren la humilitat i el treball com a formes de renaixement; com ha dit Jean-Phillippe Lacoste, exjugador del club occità i actual entrenador dels tres quarts, cal ser ambiciós, però no pretensiós.

Després del retorn a la màxima competició el 2003 i de la generació de joves d’or (Ouedraogo, Trinh-Duc, J. Tomas i Picamoles), Montpeller torna a un bany de realitat. Després d’un final d’any complex a nivell de directiva (el desembre va entrar un president, Phillippe Deffins, que va acabar dimitint un mes més tard ...), el club es vol prendre les coses amb calma. La base és bona: els cadets van ser campions de França la temporada passada, i la direcció tècnica ha pres bona nota dels errors de l’any passat. La plantilla, tot i no ser extraordinària, disposa d’efectius de qualitat i amb projecció de futur (Dall’Igna, Thiery, Matadigo, Chkaidze, Giraud o Figallo). De tota manera, el partit inaugural del Top 14 enfront el que possibilement siguin un dels equips de la temporada, Brive, va tenir un resultat força desfavorable als interessos del MHRC (30-9).

El grup de 25 convocats de la USAP són: Chobet, Freshwater, Bourrust, Pulu, Geli, Guirado, Alvarez-Kairélis, Vilaceca, Tchale- Watchou, Vivalda, Tonita, Le Corvec, Tuilagi, Chouly, Durand, Mélé, Hume, Laharrague, Mermoz, Marty, Candelon, Sid, Batlle, Burger i Michel. A destacar el retorn dels internacionals (Girado, Pulu, Chouly i Mermoz), de Le Corvec i Burger, i la primera convocatòria del segona línia Tchale-Watchou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada