Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 18 d’agost de 2009

Bourgouin, els efectes de la crisi

Més enllà dels resultats esportius, la primera jornada ha deixat un imatge preocupant al Top 14. Bourgouin, finalista la temporada passada de la Challenge Cup, va veure com la DNACG revocava catorze llicències de jugadors hores abans del partit enfront Clermont. La DNACG és l'organisme de la federació francesa de rugby encarregada de vetllar de la gestió administrativa, jurídica i financera dels clubs adherits a la FFR.

Segons sembla, la DNACG no està del tot convençuda de la capacitat de Bourgouin de finançar el seu pressupost de 10,2 milions d'euros, i ha pres la mesura preventiva de bloquejar la tramitació de les fitxes federatives dels nous fitxatges -inclosos Alberto Di Bernardo, Jon Senio i Albert Vuli Vuli- i d'aquells que havien signat les seves renovacions. La decisió demostra que el club continua vigilat, després que l'any passat els problemes financers estiguessin a punt de costar-li un descens als despatxos.

De moment, divendres passat el president René Flamand va presentar la dimissió i tot sembla indicar que serà Olivier Ginon, president de la societat GL Events i accionista ja del Lyon OU (Pro D2) l'encarregat de succeir-lo al capdavant del club de la Borgonya; segons sembla, s'estaria treballanten la fusió d'ambdós clubs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada