Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 30 d’agost de 2009

Aaron Cruden

Tot aficionat al rugby sap que Jonah Lomu, el mític jugador neozelandès, va sobreviure a un greu problema de ronyó, i a un transplantament, i després ha continuat practicant el seu esport preferit; tot amant de l'esport sap que Lance Armstrong va sobreviure al càncer i a la quimioteràpia per convertir-se en un dels més grans ciclistes de la història, amb uns quants Tours al seu sarró.

Aaron Cruden segurament serà, però, un nom desconegut. Amb menys de vint anys, aquest jugador de Manawatu va veure com els metges li diagnosticaven càncer testicular l'any 2008. Va haver de patir diverses sessions de quimioteràpia, i el mes de novembre semblava que el mal ja havia remès completament. La seva manera de celebrar-ho va ser senzilla: va agafar l'ovalada i se'n va tornar a entrenar. La tornada no pot haver estat més positiva: després d'un partits excel·lents, sembla ocupar el tron de successor de Dan Carter i va liderar els
kiwis en la seva victòria en el mundial júnior; per si no fos prou, la IRB el va triar com a jugador júnior del 2009.

Recordeu, doncs, aquest nom: Aaron Cruden. Un jugador i un veritable supervivent. Una història de tossuderia i aferrament a la vida i l'esport que ha d'enorgullir tots els aficionats del rugby.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada