Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 14 de juliol de 2009

Tornada a la feina d'uns ...

Ahir dilluns, la USAP va tornar a la feina. a Torrelles Després d’una aturada d’un mes escàs, els Arlequins tornen a la feina amb el regust del Brennus als llavis i la confiança en el bloc que va aixecar el Brennus després de cinquanta-quatre anys.

De fet, l’equip català només ha realitzat una incorporació: el pilar Benoît Bourrust. Brunel prefereix l’estabilitat, oimés si –com afirma- els jugadors que ha vist no l’acabaven de convèncer. La bona notícia de la represa és precisament la presència, i bona forma, de Jacques Brunel, després de “l’incident cardíac” cor patit a mitjans de juny. Les novetats que no hi haurà a nivell de plantilla, existiran –segons sembla- en l’estructura dels entrenaments; la visita de Bernard Goutta i Franck Azéma a Nova Zelanda i Austràlia tindrà les seves repercussions en el mètode a aplicar des de l’staff tècnic. Del treball en col•laboració amb el club de rugby a XIII Sidney City Roosters en sorgirà una dinàmica encaminada a evitar la “rutina devastadora”, en paraules de Brunel. En aquest sentit de millora i renovació dels entrenaments també anava la visita que va realitzar una delegació de tècnics a la seu dels Dragons Catalans, la setmana passada.

Mentre els nostres Arlequins reprenen la tasca sota la xafogor, aquesta web es prendrà unes dies de vacances. Després d'una temporada informant-vos, en la mesura de les nostres limitades possibilitats, sobre rugby, ens prenem quinze dies de vacances. No sabem si són merescudes, però seran; a finals de mes, amb la visita dels Brumbies, reviscolarem. Paraula!

PS. Els interessats, que sàpiguen que les entrades dels dos amistosos de pretemporada ja estan disponibles al web de la USAP.

2 comentaris:

 1. Magnífic final. Gran temporada i sublim seguiment per part d'aquest web amb el qual tinc l'honor de poder col·laborar. Merescudes vacances, felicitacions al webremença!!!!

  Joan "le p'tit montagnard catalan" Puig

  ResponElimina
 2. Felicitats a tots els qui feu possible aquesta "web", que juntament amb el bloc del rugbi-pensador, sou els espais que més consulto per coneixer més a fons el rugbi, l'USAP i tot allò que els envolta.

  Gràcies de tot cor, i que tingueu unes molt bones i merescudísimes vacances.

  Salut.

  ResponElimina