Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 1 de juliol de 2009

La cuca de l'estiu

Ja se sap que a l’estiu, les notícies s’allarguen. Especialment si són esportives. No se sap ben bé si és per la xafogor o per la manca de matèria primera, els periodistes comencen a donar tombs sobre els mateixos temes i no paren. El cas de Mathieu Bastareaud fa pinta de converter-se en la cuca de l’estiu. Després d’haver-se comprovat que el jove centre de l’Stade Française i del XV del Gall no va patir cap mena d’agressió (si més no per part d’aficionats neozelandesos ...), l’ambient s’ha anat enterbolint fins a extrems insospitats: Max Guazzini, president de l’Stade, ha confirmat el retorn de les seves vacances al Carib del jugador i el seu ingrés sota supervisió mèdica sota una “institució especialitzada” de la qual es negà a donar cap mena de referència. Guazzini va carregar contra la premsa, i va afirmar que el jugador estava “destrossat. L’hem de deixar en pau”. Com acostuma a passar, és qüestió de matar el missatger ...

A nivell esportiu, però, les notícies també van caient. En comptagotes i allargant-se, però van caient. Així, a dia d’avui sabem que Bryan Habana té sobre la taula ofertes de com a mínim quatre equips del Top 14: Baiona, Toló i els dos Stade; Julien Dupuy està a una passa de signat contracte amb l’Stade Français després del seus anys a Leicester; l'argentí Juan Martin Hernández ha fitxat per la franquícia sudafricana dels Sharks; i Jonny Wilkinson ha arribat a Toló per començar la pretemporada amb el seu nou club.

L’USAP, per la seva banda, continua de vacances. Després de confirmar les renovacions de diversos jugadors durant l’esprint final de temporada, no sembla pas que s’hagi de produir cap mena de fitxatge espectacular. El web de L’Equipe on consten els transfers, dóna fe del poc moviment en aquest sentit de la banda catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada