Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 29 de juny de 2009

La tornada de Lomu

L'estrella neozelandesa Jonah Lomu ha decidir abandonar el seu retir. En breu signarà un contracte de tres anys amb l'equip de Marsella, que milita a Federal 1 (l'equivalent a tercera divisió). Amb 34 anys, és la segona tornada de Lomu al rugby després d'un transplantament de ronyó el 2004.

L'antic ala dels All Blacks, primera estrella mundial del rugby modern, tornarà a enfundar-se les botes a Marsella. El club de Federal 1 ha anunciat al seu web que el jugador neozelandès, amb més de seixanta convocatòries amb els de la samarreta negra, ha optat per tornar a la gespa. El comunicat de premsa és directe: El club de Marseille Vitrolles està a punt de concretar el transfer de la més gran llegenda del rugby mundial. Ni més ni menys.

Després d'haver abandonat la seva carrera el 2002 per una malaltia congènita que li afectava els ronyons, i d'haver patit una important operació quirúrgica el 2004, Lomu tornà a la gespa de la mà dels Cardiff Blues el 2005. Posteriorment, anà a petar a l'equip de North Harbour, però no va ser capaç d'aconseguir fitxar per cap equip de la Super 14.

El fitxatge de Lomu demostra l'ambició de Marsella de cara a aquesta temporada. L'objectiu evident és l'ascens de categoria a ProD2; un objectiu que el club defineix sense embuts com a prioritat. Per aquest motiu, el Marsella ha contractat els serveis d'Alain Hyardet, fins ara entrenador de Montpeller, i ha fitxat jugadors de la categoria d'Isotolo Maka (també antic All Black i exStade Toulousain), el centre fidjià Julian Vulakoro i el segona línia David Gérard, procedent del Racing Metro. Serà Marsella el nou Toló?

Els qui ho volgueu, podeu llegir l'entrevista que el seu nou club li fa a través d'aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada