Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 26 de juny de 2009

El dissabte del XIII, primera part


Aquest dissabte passat, els Catalans Dragons van visitar Barcelona per disputar el partit que els enfrontava als Warrington Wolves a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Ho vam comentar dilluns. El nostre company Ivan FONT no va faltar a la cita i, abillat amb la seva megacàmera fotogràfica, va disparar a tort i dret. El resultat, com sempre, és d'una qualitat innegable; aquest cop, a més, a la qualitat s'hi suma la quantitat. Per això, amb el seu permís, les anirem presentant per fascicles. Avui, us oferim un tast de l'escalfament i la prèvia dels dos partits, amb l'actuació castellera i l'encesa de la Flama del Canigó incloses.

Val la pena a més, destacar que tot i la derrota l'organització de la Lliga a XIII britànica va felicitar explícitament els Dragons per l'organització de l'event de dissabte. Nigel Wood, el patró de la Rugby Football League britànica, va destacar el rècord d'assistents (18.150 espectadors), que doblava la mitjana d'assistents dels partits de Perpinyà. És un gran èxit per als Dragons i per a la Super League en general.

Si voleu veure aquest primer lliurament de fotografies de l'Ivan al complet, només heu de clicar sobre aquest enllaç.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada