Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 22 de juny de 2009

Dissabte intens


Tot i haver-se acabat el TOP 14 amb el resultat que tots coneixem, i tot i continuar disputant-se els test match de torn, aquest dissabte l’ovalada tornava a comandar l’agenda de la Penya. A Montjuïch, la selecció nacional i els Dragons Catalans a la festa del XIII; a Sant Boi, els Blaus Almogàvers lluitant per la classificació a la Final Four de la SIR.

A l’Estadi Lluís Companys, la festa catalana va ser gairebé completa. A l’àmplia victòria de la selecció catalana enfront la txeca (52-10), se sumà l’arribada de la flama del Canigó i una molt bona part dels Dragons enfront els Warrington Wolves (10-6). A la represa, però, un XIII anglès esperonat per una afició cridanera va donar la volta al marcador, arribant al 12-24 final.

Al Baldiri Aleu, els Blaus depenien d’ells mateixos per garantir-se el passi a la Final Four de la SIR. Enfront dels Mariners valencians, no hi havia possibilitat de dubte. I els Blaus van dubtar més aviat poc. Tot i que en el partit de la primera volta la franquícia catalana va tornar del País Valencià amb un 39 a 16 en contra, el partit disputat dissabte al Baix Llobregat va tenir un resultat final ben diferent (23-18) que mostra de la progressió efectuada en les darrers jornades per l’equip català després d’un inici de competició més aviat fluix.

El cap de setmana, a més, ha servit per conèixer algunes notícies relacionades amb el món del rugby, i més concretament amb l’USAP. Així, segons informa Ivan FONT, a finals de juliol , els vigents campions del TOP 14 disputaran un amistós a l’Aimat Giralt enfront ... els Brumbies! Sí, sí: heu llegit bé. L’equip australià visitarà terres catalanes, tot i que possiblement la disputa del TriNations impedeixi que arribin amb tots els seus pesos pesants. D’altra banda, Pere Mestres ens confirma que la lliga francesa s’iniciarà el 14 d’agost (!!!!). El primer partit de la fase regular, a manca que la LNR confirmi definitivament els enfrontaments, seria enfront el recent ascendit Racing Metro; el matx revestirà un interés afegit: el Racing Metro ha fitxat, per a la propera temporada, François Steyn! En darrer lloc, hem pogut llegir a diversos mitjans que la possibilitat que els nostres Arlequins disputin un partit a Barcelona va augmentant; tot sembla indicar que seria el matx enfront Munster de la Heineken Cup. Així, Benoit Brazes, responsable de comunicació de l’USAP, ha declarat a Rugbyrama que després de veure com es faciliten les deslocalitzacions, tenim l’esperança de poder fer un matx de la fase regular com ara el de Munster, que representaria una gran fita. Després d’anys d’esperar, que al sud poguéssim acollir un partit amb l’equip de Thomond Park, seria un veritable orgull (i també un premi a la paciència!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada