Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 3 de juny de 2009

De cara a la propera temporada ...

Tot i que la temporada encara no ha acabat (el dissabte ens hem d’endur el Brennus!), ja han començat els rumors de possibles fitxatges per aterrar a l’Aimat Giralt. El nostre camarada Ivan Font ens ha passat una llista de cinc noms que sonen a la premsa francesa i internacional com a futuribles jugadors dels nostres Arlequins; prenem-ne, tots plegats, nota.

-Karena Wihongi: 1´86 cm, 130 kg, nascut al 1979. Pilar procedent de Bourgouin, on ha jugat les dues darreres temporades després d’haver passat per Oyonnax (ProD2).
-Salvatore Constanzo: 1´88 cm, 120 kg, nascut a Catània el 1983. Un altre pilar, aquest procedent del Benetton.
- Franck Montanella: 1'95 cm, 119 kg, nascut el 1982. De ciutadania francesa, aquest pilar ha disputat el Top 14 enfundat en les llampants samarretes de l'Stade Français; finalitza contracte.
-Stephen Brett: 1´85 cm, 85 kg, nascut al 1985 a Waiouru, Nova Zelanda. Actual jugador dels mítics Crusaders, juga en la posició d’obertura i és considerat per alguns com l’hereu, tot i l’edat, de Dan Carter. L’Ivan, seguidor de la Super 14, assenyala que el seu punt fluix són els xuts a pals en situacions poc clares.
-Peter John Grant: 1´86 cm, 93 kg, 3/4 centre. Nascut a Sudàfrica el 1984, aquest tres quarts centre juga actualment amb els Stormers.
-Derrick Hougaard: 1´76 cm, 85 kg. Nascut a Sudàfrica el 1983, aquest tres quarts ala milita actualment a les files dels actuals campions de la Guinness Premiership, els Tigres de Leicester.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada