Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 23 de juny de 2009

Bastareaud, agredit

El centre del XV del Gall, Mathieu Bastareaud, va ser agredit a Wellington per un grup de quatre o cinc persones després del partit enfront els All Blacks (14-10). El resultat: traumatisme facial i baixa de cara al partit enfront els wallabies.

Després de la victòria a Dunedin, el públic local ja es va escalfar massa contra els francesos, i fins i tot es va produir algun incident aïllat. La nit del passat dissabte, però, la cosa ja va sortir-se de mare. Després que el XV del Gall celebrés un petita festa, Bastareaud va ser aturat, insultat i posteriorment assaltat per una colla de quatre o cinc “persones” a la porta de l’Hotel. Les conseqüències de l’assalt no poden ser més serioses ja que, a l’espera que les radiografies descartin alguna lesió òssia d’importància, de moment el centre ha causat baixa de cara al test matx enfront Austràlia. La Federació Francesa ha posat en coneixement de la Neozelandesa l’incident, tot i que a petició del jugador no s’ha presentat cap denúncia, i va retornar ahir a França.

1 comentari:

  1. Segons les darreres informacions aparegudes a la premsa francesa, l'afer Bastareaud es complica. Tot sembla indicar, segons les càmeres de seguretat de l'hotel, que el jugador del XV del Gall va entrar a l'Hotel sense cap mena de senyal d'agressió, i acompanyat per dos jugadors ... i dues senyoretes.

    Llegiu-ho aquí.

    Màrius

    ResponElimina