Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 14 de maig de 2009

Toló, altre cop

Si un club ha destacat les darreres temporades al Top 14 pels seus fitxatges, aquest és Toló. Tot i fitxatges puntuals (Dan Carter a l’USAP, Juan Smith a Clermont ...), és el XV de la Rada el qui més ha destacat per una política agressiva de reclutament: Umaga, Greggan, Victor Mattfield, Jerry Collins ... Des de l’arribada a la presidència de Mourad Boudjellal, Toló es va marcar com a objectiu ser un dels grans del rugby francès. L’ascens de ProD2 al Top 14 certificava aquesta voluntat, tot i que el desenvolupament de la temporada, enguany, no ha estat del tot favorable als seus interessos.

La setmana passada ja us informàvem del fet que l’ argentí de Leinster, Felipe Contepomi, fitxava per Toló de cara la temporada 2009/2010. La seva greu lesió en la semifinal de la Heineken enfront Munster, va obrir una sèrie d’incògnites que Boudjellal sembla voler solventar de nou a cop de talonari. Els darrers dies corre la brama que, un cop confirmada la gravetat de la lesió de Contepomi, que en té ben bé fins gener de l’any que ve, el substitut de l’obertura internacional seria ... Jonny Wilkinson.

El president del RCT ha declinat fer declaracions, i ha afirmat que serà el proper dilluns 18 de maig que farà pública la llista de nous jugadors. De confirmar-se el fitxatge de Wilko, que no juga des del passat octubre, el següent pas potser sigui canviar el nom del club: Taló per Toló.

1 comentari:

  1. El web del RC Toulon confirma el fitxatge de Wilko i també el de Mignoni, Rory Lamont ... Enguany el president del club de la Rada s'ha desmelenat definitivament!

    ResponElimina