Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 19 de maig de 2009

Leicester, per la mínima

Dissabte es disputa a l'estadi per excel·lència del rugby anglès, Twickenham, la final de la Guinness Premiership. Hi arribaven els Leicester Tigers i els London Irish i, al final, els Tigres van aconseguir el seu segon títol en tres anys, i la primera passa cap a un possible doblet.

Si bé el partit va ser emocionant, el resultat final va ser més aviat magre. Durant els primers quaranta minuts, amb els dos equips controlant-se, el marcador només es va moure dues vegades i, com no podia ser d'altra manera, va ser a cops de peu:. El drop al primer minut per part de Peter Hewat va fer somiar en una final, a més de lluitada, de marcador alt; res més lluny de la realitat; en els trenta-nou minuts següents només Dupuy, de cop de càstig, va moure de nou l'electrònic. A la represa, va continuar el joc travat, i els Exiles només van ser capaços d'aprofitar el deu primers minuts de superioritat numèrica gràcies a l'exclusió temporal de Jordan Crane am un cop de vàstig de Delon Armitage (3-6, 49'). Precisament va ser Crane, l'home que transformà la puntada decisiva a la semifinal europea de Cardiff, l'autor de l'únic assaig del partit als seixanta un minuts. La posterior transformació deixava un 10 a 6 en el marcador, que Armitage retallaria fins a la mínima expressió a vuit minuts del final.

La victòria dels Tigers podria tenir la seva continuació europea si els de Leicester són capaços de vèncer el XV de Leinster a la final de la Heineken a Murrayfield, el proper dissabte 23 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada