Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 6 de maig de 2009

Ens diuen des de Tuir ...

El nostre amic Pere Mestres ens comenta algunes notícies des de Tuir, relacionades amb l’USAP. Com que ens agrada socialitzar el coneixement, allà va!

1. Nou obertura: Dan Carter, que tot i la seva lesió ha continuat residint a la Catalunya Nord (fent-se estimar així per l’afició quadribarrada), encara no té substitut. De cara a la propera temporada, i a l’espera de la renovació de contracte de Laharrague, sembla que l’USAP ha triat l’opció Jimmy Gopperth tot i que els president, Paul Goze, no s’està d’afirmar que no hi ha res concret. Goze també ha confessat que es van mantenir contactes amb Felipe Contepomi, però que les aspiracions econòmiques de l’actual 10 de Leinster feien impossible el seu reclutament (no en va ha acabat signant quatre anys per Toló).

2. Plantilla de cara a la temporada 2009/2010: a l’espera d’on van a parar les negociacions amb Laharrague, només s’han de lamentar dues baixes. El primera línia Bozzi, que penja les botes el juny, i Chris Cusiter, que torna a Escòcia després d’una temporada sense gaire glòria a l’Aimat Giralt. A l’espera de la renovació de Laharrague, es confirmen com a jugadors als quals s’ha ampliat el contracte Pulu, Britz, Vilacéca, Chouly, Burger, Olibeau, Tuilagi, Melé, Candelon i Tonita. L’únic fitxatge realitzat a hores d’ara per l’equip de Perpinyà és el del jove pilar, exjugador dels Sale Sharks i actual component de Biarritz, Benoit Bourrust (.

3. Cap preferència per a les semifinals: Paul Goze, en declaracions a L’independant, ha confirmat la no preferència de l’USAP per cap dels tres restants equips a l’hora de jugar les semifinals. Segons sembla, la premsa de l’Hexàgon ha començat a especular sobre la possibilitat d’arranjaments per evitar X o Y. Goze ha estat taxatiu: jugarem els 2 últims partits del top 14 per guanyar-los i no intenterem a encontrar algú. De continuar la classificació com ara, el rival seria Clermont ... o París

4. Pressupost: el pressupost per a la temporada 2008/2009 era de tretze milions d’euros. De cara a la temporada 2009/2010, i a causa de la crisi general, es preveu un descens del total fins als 12,5. Igualment, s’està a l’espera de la confirmació de Pepsi com a patrocinador per a la propera temporada, ja que la seva vinculació contractual amb l’USAP fineix aquest juny.

Tot això ens diu, el nostre amic, des de la porta dels Aspres.

Cap comentari:

Publica un comentari