Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 6 d’abril de 2009

USAP 44 - Stade Montois 3

Com a pur tràmit podríem definir el partit que dissabte al migdia enfrontà el XV nordcatalà amb l'equip de Mont-de-Marsan. Els visitants, últims en la classificació general, van endur-se de l'Aimat Giralt un bon sac de punts, mentre l'USAP escurçava a un punt la diferència respecte el primer classificat.

Els més de dotze mil cinc-cents espectadors que van omplir l'Estadi dissabte no es pot dir que fruïssin d'un partit lluït: trenta-tres avants i quaranta melés són una bona mostra de com es va aribar a desenvolpar l'encontre. Els visitants, a més, van sortir al camp encongits i, amb aquest panorama, l'USAP només va haver d'oferir dos o tres moments brillants per endur-se una victòria bonificada sense gaire esforços. Una trena dels tres quarts va servir perquè el sudafricà Phillip Burger inaugurés el marcador al quart d'hora de joc; a partir d'aquell moment, l'Stade Montois gairebé no va existir sobre la gespa, si exceptuem l'assaig de càstig concedit per l'àrbitre als trenta-cinc. Abans del descans, Laharrague encara seria a temps de plantar l'ovalada en zona de marca visitant. Al segon temps, Candelon, Manas i Tonita aconseguirien respectivament un assaig cadascú; el Groc-i-negres només serien capaços de moure la seva casella gràcies a una penalitat de Briscadieu (43').

La victòria bonificada li serveix a l'equip de Perpinyà per classificar-se matemàticament per a les semifinals. El proper partit dels catalans serà a Biarritz, el proper 17 d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada