Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 27 d’abril de 2009

USAP 20 - Clermont 16

De semifinal avançada es qualificava el partit que dissabte va enfrontar, a Perpinyà, l'equip nordcatalà amb el XV de Clermont. L'USAP, líder tot i la darrera derrota en terres basques, rebia el qui segons totes les travesses a l'ús seria el seu rival immediat en el camí vers la final de París. I val a dir que Mignoni i companyia no van posar les coses gens fàcils als locals.

Durant prop d'una hora, el XV Català va anar per darrere en el marcador. L'encert de Seremaia Bai a l'hora de transformar les penalitats concedides pels catalans era contrarestada per Laharrague; tot i així, els locals no van saber aprofitar la superioritat numèrica temporal arran de l'expulsió al sin bin de Benoit Cabello i el marcador va mantenir-se favorable al cantó visitant. Encara es va fer més gran la diferència quan, a l'hora de joc, l'obertura visitant Brent Rusell aconseguia un assaig per Clermont: el 6 a 16 en el marcador coïa.

Però si és veritat que els campions es forgen en les situacions difícils, l'USAP va demostrar dissabte que té suficient bagatge per endur-se el Brennus. Tres penalitats consecutives passades entre la hac per Laharrague acostaven els Sang i Or fins al 15 a 16; seria llavors quan apareixeria Phillip Burger, al minut 71, i aconseguiria plantar l'ovalada en zona de marca visitant després d'una recuperació auspiciada per Le Corvec i la visió de joc de Durand. El 20 a 16 confirmava la victòria catalana, i mantenia, per segona setmana, l'USAP com a líder provisional del Top 14.

El partit de dissabte va servir, també, perquè el pilar Vicent Debaty tornés a saltar a la gespa de l'AImat Giralt, aquest cop enfundat en la samarreta groga i blava del Clermont.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada