Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 3 d’abril de 2009

Fitxatge per a la propera temporada

Ens ho comenta el nostre amic Pere Mestres, i ho confirma aquesta notícia publicada a l'Independant: l'USAP estaria negociant amb l'obertura Jimmy Gopperth, de cara a la temporada 2009/2010. Gopperth vindria a "substituir" Daniel Carter; a la llista de pros, hi ha el fet que no és All Black i per tant no té les limitacions contractuals habituals amb la Federació Neozelandesa. Actualment vesteix la samarreta dels Auckland Blues, a l'igual que Ali Williams, Tony Woodcock o Josevata Rokocoko.

Amb vint-i-sis anys d'edat, metre vuitanta d'alçada i noranta quilos de pes, seria sens dubte un bon reforç de cara al proper Top 14.


1 comentari:

  1. El vaig veure al Super 14 (crec que era contra els Stormers) i hem va semblar un bon jugador sense ser una gran estrella. La sensació que hem va donar, es que era un bon placador i d´aquells jugadors que suen la samarreta. No el vaig veure xutar a pals, ja que als Auckland Blues xuta Paul Williams. Aixó sí, crec que es millor que l´altre jugador que sona per portar el nº10 de l´USAP, l´internacional francés Trin-Duc.

    ResponSuprimeix