Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 16 d’abril de 2009

Clermont? París? Brennus!

La classificació automàtica per semifinals del Top 14 i la segona posició a la classificació, a només un punt del líder tolosà, ha disparat l’optimisme i l’ambició a l’entorn del club nordcatalà. De fet, alguns ja comencen a debatre quin pot ser el rival de semis, i d’altres ja calculen si ens convindria perdre algun partit per evitar a segons qui. Amb París com a tercer classificat i Clermont com a quart, a un pas de la classificació definitiva, tot sembla indicar que enguany es repetiran els partits de la temporada passada.

Mentre que Tolosa, com va indicar provocadorament el seu entrenador Guy Nòves després de l’eliminació europea, té “quatre partits amistosos per anar preparant les semifinals”, a l’USAP l’espera un calendari lleugerament més costerut, amb el desplaçament a Biarritz i la visita de Clermont. Els deu punts de diferència respecte el tercer classificat, però, sembla garantir la segona posició als nostres Arlequinats.

El tercer i quart llocs estan separats, com primer i segon, per només un punt. Però són els blau-i-grocs els qui, a priori, disposen d’un millor calendari i, per tant, podrien fer-se amb la tercera posició: jugar els dos darrers partits enfront Dax i Mont-de-Marsan és més assumible, posem per cas, que la visita del Biarritz i un darrer partit en terra del sorprenent Baiona (que segurament s’hi estaria jugant la possibilitat de competir l’any vinent a Europa). En cas de confirmar-se el sorpasso de Clermont sobre l’Stade Français, es repetirien fil per randa les demies de 2007/2008. Només variaria l’escenari: Toulouse-Stade Français, a Burdeus, USAP-Clermont, a Lió. De ser així, esperem que el resultat en el cas català sigui ben diferent!

1 comentari:

  1. L' entrenador de Tolosa al menys ho ha deixat clar, penso que ara més que mai nosaltres tenim tres amistosos doncs el partit de dissabte serà una festa però de segur que amb un gran joc i resultat, ens veiem el juny a Paris.

    ResponElimina