Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 30 d’abril de 2009

Catalans Dragons i selecció nacional de XIII, el 20 de juny

Ahir dimecres van presentar-se a Barcelona els dos partits de XIII, així com també es va anunciar oficialment el reconeixement internacional de l’Associació Catalana de Rugby Lliga.

Ahir va ser oficialment presentat, en roda de premsa, el partit de la Super League que disputaran els
Catalans Dragons contra el Warrington Wolves a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona el 20 de juny. Es preveu la presència d'uns quants milers de seguidors nordcatalans i anglesos, i el matx segurament serà retransmès per TV3 o el C33. Abans del partit, la selecció nacional de rugby lliga disputarà un encontre de caràcter internacional, probablement enfront Txèquia. Les entrades es poden adquirir ja a través de Servicaixa.


Els partits del 20 de juny seran la culminació d'una intensa primavera del XIII al Principat. A finals de febrer es va jugar la primera lliga universitària a Girona, amb la participació de set equips universitaris del Principat i el de la Universitat de Perpinyà. I d'abril a juny es disputa la primera lliga catalana, amb nou equips. Totes dues competicions són organitzades per l'Associació Catalana de Rugby Lliga, amb la intenció de potenciar al sud del Pirineu aquest esport arrelat a Catalunya Nord, on es practica des de 1934.

Cap comentari:

Publica un comentari