Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 2 de març de 2009

USAP 50 - Montpeller 13

Si féssim cas del marcador final, el partit de dissabte va ser un passeig per als nordcatalans. Però els marcadors de vegades enganyen: al final dels primers quaranta minuts, l'USAP guanyava per un marge de sis punts els occitans (16-10), i això gràcies a un assaig amb transformació a manca de dos minuts per al descans. Seria a la segona part quan la piconadora Sang i Or es posaria en marxa.

Durant el primer temps les coses no van acabar de rutllar del tot; és més, tot i avançar-se en l'electrònic gràcies a les puntades de Porical, un assaig de Brana als vint-i-quatre minuts posaria davant per la mínima l'equip de Montpeller, que sabria defensar aquest avantatge durant un quart d'hora. L'atzagaida dels de Perpinyà en l'accelerada final, en un assaig col·lectiu, permetria al públic de l'Aimat Giralt anar a fer la cervesa del descans amb una mica de tranquil·litat i sis punts de marge al sarró. Els canvis introduïts des de la direcció tècnica, dos d'ells forçats per lesió (Guirado i Mieres), donarien els seus fruits en reprendre's el joc: la major disciplina catalana i una idea clara del joc a desenvolupar va permetre el XV de la Fidelíssima d'anar desgranant un assaig rere un altre: Candelon, Manas (per dues vegades) i Durand serien els autors de les quatre plantades en zona de marca visitant; Porical i Melée acabarien de completar el resultat amb una penalitat i un drop, respectivament.

Després de la derrota de la setmana passada a Baiona, la victòria de dissabte és la millor manera d'encarar el partit que ha d'enfrontar aquest divendres 6 de març els arlequins a un altre equip occità: Tolosa. El punt de bonus ofensiu, a més, permet els catalans empatar a seixanta punts amb els de París, tot i matenir la tercera posició.

PS. A la primera volta, el partit entre em MHRC i l'USAP es va resoldre amb un marcador escarransit de 3 a 5; com canvien les coses en pocs mesos per arribar al 50 a 13!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada