Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 26 de febrer de 2009

L’USAP, quasi en quadre per dissabte

Ovidiu Tonita no s’ha pogut recuperar de la lesió que ja el va apartar del partit de dissabte pasta a Baiona. Per contra, l’USAP podrà comptar amb el concurs de Kivi Pulu i Guillem Guirado per a la convocatoria.

La contractura que arrastra el flanker romanès obligaran Tonita a continuar veient els partits del XV Sang i Or des de la grada, i no pas des de la gespa. Però la tercera línia catalana recupera Jean Pierre Pérez i Damien Chouly, que se sumen als trio format per Vaki, Le Corvec i Tuilagi. El principal problema, doncs, no serà la tercera línia sinó els segones: amb Hines i Olibeau tocat, aquest sector de la davantera probablement sigui el que requereixi més imaginació per a l’enfrontament amb Montpeller.

Pel que fa als tres quarts, els centres queden reduïts a Marty i Farid Sid (alliberat de la convocatòria de l’equip de França a VII fins el dilluns). Possiblement, però, l’interès del partit en aquesta zona de joc sigui el duel entre joker mèdic a l’obertura: Mieres per la banda catalana, i Paillaugue per l’occitana.

El dissabte, a més, el partit es disputarà en un estadi acabat. La Tribuna Goutta ha estat definitivament coberta, i a dia d'avui la Catedral ja disposa de la seva configuració final, i esdevé el tercer estadi de l'Hexàgon, després de Tolosa i Clermont, en disposar de quatre tribunes cobertes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada