Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 18 de febrer de 2009

20/06/2009: els Catalans Dragons a Barcelona

Ja tenim la confirmació des de la setmana passada: el proper 20 de juny l'Estadi Olímpic Lluís Companys serà l’escenari del matx entre els Catalans Dragons de Perpinyà i els Warrington Wolves. El matx, corresponent a la Super League, serà precedit per un partit amistós de la Selecció Nacional de Rugby Lliga contra un rival encara per determinar. El 20 de juny, doncs, l’Estadi Lluís Companys serà un gran centre de catalanitat i rugby a XIII.

S'hi espera l'assistència de diversos milers de seguidors nord-catalans i anglesos, que acostumen a desplaçar-se en massa per fer costat als seus jugadors. A més, l'organització establirà preus populars, per intentar motivar els aficionats catalans a assistir-hi i, d'aquesta manera, començar a introduir-los en un esport espectacular en el qual ja comptem amb el reconeixement oficial de la federació europea (RLEF). Serà una jornada emocionant d'esport i cultura, ja que, a més, els jugadors dels Dragons baixaran a Barcelona la Flama de la Llengua que prèviament hauran recollit al Canigó.

La presentació del partit va comptar amb l’assistència del president i vicepresident dels Dragons, Bernat Guasch i Llibert López, així com Christophe Jouffret, membre de l'executiva de la RLEF. Abans, els nordcatalans van signar un conveni amb el president d'Òmnium Cultural, Jordi Porta, pel qual els Dragons es comprometen a posar especial èmfasi en la difusió de la llengua i cultura catalanes a la Catalunya Nord.

1 comentari:

  1. L'Independant ha publicat una guia per a la Super League d'enguany. Els interessats, només heu de clcicar aquí.

    Màrius

    ResponElimina