Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 12 de gener de 2009

USAP 40 - Bourgouin 14

L'USAP no va tenir gaire problemes dissabte passat en confirmar la seva superioritat enfront Bourgouin. Els XV nordcatalà va saber imposar-se per un ample marge, 40 a 14; alguns podran atribuir aquesta facilitat a l'expulsió del capità Julien Frier, però el cert és que els locals ja anaven per davant en el marcador en aquell moment, i que s'embutxaquen el quart punt de bonus ofensiu de la temporada.

Amb set assajos (cinc per la banda local, dos per la visitant), els espectadors de l'Aimat Giralt van marxar de l'Estadi amb la sensació d'haver fet una bona inversió. Sobretot si tenim en compte el resultat final, i l'espectacle ofert per un XV Sang i Or que comença a tenir les semifinals coll avall (i això que encara queden molts partits). L'assaig de Burger als quatre minuts pressagiava un partit entretingut; oimés quan, després d'una penalitat transformada per Dan Carter, Bourgouin responia amb un assaig de Peyron (8-7, 12'). L'exclusió de Rudi Coetzee va permetre els Catalans concretar de nou sobre la zona de marca la seva superioritat en el joc, de la mà de Gerrie Britz (30'). La defensa visitant era dura, i el públic català exigia una major duresa arbitral. L'exclusió, per targeta vermella, del capità visitant a manca de dos minuts marcaria definitivament l'esdevenidor de l'encontre. Si fins llavors l'USAP havia dominat sense acabar de concretar en el marcador la seva superioritat, amb un jugador de més sobre la gespa els Catalans van encarrilar el partit seguint amb la seva tònica de joc habitual. A la represa, seria de nou Britz l'encarregat de començar a posar distàncies en el marcador (20-7, 41'); Tincu i Burger (63', 71') plantarien també l'ovalada en zona de marca visitant, i Bourgouin s'hauria d'aconformar amb un assaig, de la mà de Morgan Parra, a quatre minuts per al final.

El proper dissabte, torna la Heineken Cup a Perpinyà. Els catalans s'enfrontaran als gal·lesos d'Ospreys amb la necessitat de guanyar, i aconseguir arrencar el bonus ofensiu per creure en el miracle de la segona fase europea.

3 comentaris:

 1. i com és que varen canviar al Carter a la mitja part?

  josep

  ResponElimina
 2. Molèsties al tendó d'Aquiles. Segons informes mèdics, a més, haurà de descansar tota la setmana (cosa que vol dir que no jugarà) per una inflamació que no revesteix gravetat.

  Màrius

  ResponElimina
 3. El club Rugby Club Cornella va estar convidat a aquest partit ii alguns van fer de "recogepelotas"

  ResponElimina