Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 5 de gener de 2009

CA Brive 15 - USAP 18

Els catalans s'enduen el duel de xutadors. Gràcies a l'encert de Porical i Carter, l'USAP arranca la primera victòria de l'any a l'estadi Domenech. I en certa manera és comprensible, perquè al bonimi català només responia l'anglès Andy Goode.

Certament, el partit d'ahir no és dels que fan història. Però sí dels que permeten mirar amb optimisme el futur: un partit travat, dur, sota un fred glacial, i amb un equip local esperonat pels seus seguidors. Saber guanyar en aquestes condicions, mantenint la disciplina, aplicant grans dosis de realisme i encara que sigui gairebé per la mínima, també fa un equip campió. Els locals van pecar d'agossarats i, si se'ns permet, tabalots: una superioritat numèrica per targeta groga a Olibeau només va servir als blanc-i-negres per retallar el marcador després que l'USAP s'hagués avançat gràcies a un drop de Porical i un cop de càstig de Carter (3-6, 18'). El primer temps acabava amb el XV Sang i Or per davant en l'electrònic, 6 a 9, i poc variaria l'escenari durant els segons quaranta minuts. Tot i igualar el marcador als vuit minuts de la represa, el major ordre defensiu dels Catalans els va permetre anar esgarrapant punts de penalitat en penalitat; els locals van arribar a tenir a les botes de Goode la possibilitat de la igualada quan, a manca de deu minuts, van sotmetre a un setge constant i permanent la zona de 22 catalana. Però la sort no els va somriure i la defensa catalana es va demostrar efectiva i titànica.

El proper partit, de nou Top 14, serà a la catedral de Perpinyà enfront Bourgouin, onzè classificat, el proper dissabte 10 de gener a les 14:30 hores.

1 comentari:

  1. Podeu veure fotografies del partit, fetes per l'Independant, clicant aquí.

    ResponElimina