Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 26 de gener de 2009

Benetton 16 - USAP 48

A Itàlia, l'USAP va fer dissabe el que tocava: imposar-se al Benetton i aconseguir el punt de bonus ofensiu gràcies als vuit assajos. La derrota del Tigers a mans dels Ospreys, però, feia que aquest esforço no servís sinó per abandonar la màxima competició europea amb el cap ben alt.

I és que, tot i que l'eliminació era gairebé un fet, una victòria de Leicester a Gal·les podia haver contribuït a la carambola de la classificació. No va ser així, i ara el XV nordcatalà haurà de centrar els seus esforços en el Top 14. Va ser els italians de Treviso els encarregats de patir l'abassegadora fam europea dels Sang i Or: ja al descans, el XV de Perpinyà tenia el punt de bonus gràcies als assajos de Guirado, Durand, Sid i Planté (9-24). El XV transalpí només era capaç de moure la seva meitat del marcador gràcies a l'encert del seu xutador, Andrea Marcato; no seria fins al segon temps que Brendan Williams aconseguiria l'únic assaig per part dels locals (54'). Però els catalans hi van tornar a la segona part, arribant a plantar l'ovalada en zona de marca local tantes vegades com al primer temps.

A la darrera sortida continental, doncs, l'USAP va oferir als seus seguidors un bon resultat, i sobretot una mentalitat molt agressiva, rellançant a la mà fins i tot les pilotes de 22, i contribuint d'aquesta manera a un bon espectacle de rugby.

Els creuaments a quarts de final de la HCup queden tal com segueix: Cardiff Blues - Tolosa; Munster - Ospreys; Harlequins - Leinster; i Leicester - Bath.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada