Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 2 de desembre de 2008

Montauban 6 - USAP 9

Fang, suor i puntades. Aquestes són les tres paraules que resumeixen el partit que dissabte enfronà ñ'USAP a Montauban en terres occitanes. La batalla que enfrntà els dos XVs a Sapiac va tenir, a més, un convidat privilegiat: un fred glacial que dificultà les evoluciones dels dos equips i impossibilità el joc vistós. En acabar el matx, el segona línia Olivier Olibeau va ser clar: Ningú ha abaixat els braços. I és que el partit va ser dur, d'aquells que agraden sobretot als entesos.

No pensem, però, que els catalans van tenir un partit plàcid; ans al contrari. De fet, van anar tota l'estona a remolc en el marcador des de la primera penalitat transformada per Fabien Fortassin (23'), contestada als quatre minuts per David Mélé. El mateix passaria al segon temps, quan els locals s'avançaren gràcies al retornat Rosalen, i Mélé igualava de nou l'electrònic abans que transcorreguessin deu minuts del 6 a 3. Seria Méle, però, qui aconseguiria passar l'ovalada per entre la hac falta de tres minuts i gràcies a una penalitat ancorada a la dreta. Poc temps quedava per a la reacció dels locals, que van veure com l'encert del 10 català els condemnava a una derrota en el darrer minut.

La quarta victòria a l'exterior permet prendre's un lleuger respir de cara al doble enfrontament de Heineken amb Leicester Tigers, els dos propers caps de setmana. El Top 14 s'atura, per obra i gràcia de les competicions europees, i no torna fins el 20 de desembre (dia en el qual Castres, tretzè classificat, visitarà l'Aimat Giralt).


PS. Aquest cap de setmana La Lleganya celebrava la seva assemblea anual a Can Font (aquest és un dels motius pels quals la crònica la publiquem en dimarts, i no pas en dilluns com és tradicional). Un nucli de lleganyistes, rugbistes irredempts, van desplaçar-se fins a Perpinyà per veure l'enfrontament USAP-Montpeller, de cateroria Espoir. Tot i la derrota dels Sang Or (18-24), més per demèrits propis que no pas per mèrits del contrincant, el Nucli Irredempt va poder gaudir d'un matx d'alta qualitat, i va aprofitar per conèixer personalment el nostre amic de Tuir, En Pere Mestres, a qui saludem des d'aquesta pàgina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada