Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 17 de desembre de 2008

The greatest victories are born in the heart

En aquest web us hem parlat algunes vegades de pel·lícules o documentals sobre el món del rugby; fins i tot hem arribat a escriure del projecte de Clint Eastwood i Morgan Freeman de fer un film, The Human Factor, sobre la figura de Nelson Mandela, el rugby i el Mundial de 1995. Ara, però, us parlarem d'una film nordamericà que es va estrenar a finals de setembre a l'altra banda de l'Atlàntic, i de l'arribada del qual en desconeixem la data. Es tracta de Forever Strong, qualificat a Wikipedia com a sport-drama film. Dirigida per Ryan Little, escrita per David Pliler i protagonitzada per Sean Faris, Forever Strong ens explica la història d'un jugador de rugby, Rick Penning, que viu la vida com practica el rugby: excessivament al límit. Això l'acabarà portant a fer una visita a la presó, a canviar de club i a enfrontar-se amb el els nous companys a dos reptes: entendre el valor del concepte equip i disputar el campionat nacional.

L'argument, tot i estar basat en fets reals (o precisament per això ...), no deixa de tenir un regust de telefilm d'Antena 3 de diumenge a les cinc de la tarda; però volíem deixar constància aquí del fet que una producció nordamericana faci servir com a teló de fons esportiu el rugby i no pas cap altre esport.

Pel que sembla, l'ús de la haka al film ha aixecat ampolles a Nova Zelanda ja que des de l'equip de producció no haurien demanat el preceptiu permís per fer-ne ús. Ja se sap que això de demanar permís no és ben bé l'especialitat nordamericana per excel·lència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada