Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 12 de desembre de 2008

Cas Tincu: la LNR confirma la sanció

El passat dimecres, la Comissió de Disciplina de la LNR va fer pública la seva resolució relativa al ja famós cas Tincu. El taloner romanès de l'USAP, sancionat per divuit setmanes per la Heineken Cup, ha vist com la instància francesa confirmava aquesta sanció, i remetia jugador i club a un recurs superior. La voluntat, amb el recurs, era permetre que Tincu pogués disputar partits del Top 14, però per la mateixa estructura disciplinària no ha estat possible evitar la repercussió francesa de la sanció europea.

L'USAP, però, no es queda de braços plegats davant d'això: com diu al seu web, el club català farà servir tous les moyens de droit à sa disposition pour continuer de dénoncer cette sanction aussi lourde que ridicule mais qui ne repose surtout sur aucun fait réel permettant de mettre en cause Marius Tincu. Això vol dir, en primer lloc, iniciar un procediment davant del Comité National Olympique et Sportif Français (CNOSF); i de l'altra, dur als tribunals civils britànics l'ERC-Rugby.

A la batalla sobre la gespa, doncs, s'hi suma una batalla d'entogats. Mentrestant, i si no hi ha novetats favorables, Tincu continuarà sense poder disputar cap partit oficial amb l'USAP fins el 10 de març de l'any vinent. Això no li impedeix, però, entrenar amb el grup i concedir entrevistes com la que, paradoxalment, publica el web de la Ligue National de Rugby francesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada