Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 3 de novembre de 2008

Mont de Marsan 7 - USAP 31

Victòria, punt de bonus i tercera posició consolidada. El partit de dissabte va servir al XV Sang i Or per demostrar les seves aptituds lluny de l'Aimat Giralt. Un partit enfront d'un recentascendit sempre té riscos, almenys a priori. Però dissabte els nordcatalans van arribar a desafiar la lògica ...

Perquè, tot i guanyar el sorteig inicial, van optar per jugar a contra vent. I això podia resultar fatal; però es va revelar revolucionari. L'Stade Montois, que dominà territorialment durant tot el primer temps gràcies al suport precisament del vent, va ser incapaç de concretar res, i de moure el seu marcador. L'USAP, en canvi, de la mà de Mermoz, Burger i Laharrague va fer el que calia per anar-se'n al vestidor amb un 0 a 19 en l'electrònic (i, teòricament, amb l'avantatge del vent al favor durant els segonsquaranta minuts). Amb un quart d'hora de joc esclatant, del minut 16 al 30, els catalans en van tenir prou per clavar tres assajos que destarotaren els locals, i els conduiren cap cots cap al túnel de vestidors.

A la represa, les possibilitats de remuntada dels locals van desaparèixer ja al primer minut, quan Farid Sid aconseguia un quart assaig de la banda catalana (0-26). Tot i la resposta local, que es cocnretaria en la plantada d'oval per part de Ben Coutts al minut 46, encara restava un cinquè assaig de banda catalana (Candelon, 52'). La combinació del XV Català i el vent va acular els locals en la seva meitat del camp, que no donaren mai el braç a tòrcer. A partir de mitjan segona part, coincidint amb la sortida de Perry Freshwater (que va ser retirat del camp per una dolorosa lesió a l'espatlla), la intensitat del joc va baixar, i el marcador ja no es va moure més.


Amb aquesta victòria, l'USAP consolida la tercera posició a la lliga, darrera Tolosa i París, i per davant de Baiona, sorprenent vencedor del derbi basc. El proper partir del TOP 14, enfront Biarritz, promet emocions fortes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada