Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 25 de novembre de 2008

La lluita per l'oficialitat de la selecció, reconeguda

Xavier-Albert Canal Gomara, president de la Federació Catalana de Rugbi ha dedicat ingents esforços en defensa del rugbi català i de l'oficialitat de la Selecció Catalana. El proper dia 14 de desembre, un tribunal de París ha de dictar sentència, després que la catalana demanès ser reconeguda a la internacional, argumentant que en va ser un dels membres fundadors. Tot plegat després d'anys de dedicació i de litigi davant la justícia. Per això el jurat del Premi President Companys que atorga anualment la Plataforma ProSeleccions Catalanes va decidir, el passat divendres, fer-lo mereixedor del guardó.

El Premi President Companys va ser creat per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes per homenatjar anualment la persona o institució que més ha fet pel reconeixement de les Seleccions Catalanes, bé durant els últims dotze mesos, bé durant tota la seva trajectòria. Aquest divendres passat, un jurat presidit pel president del Parlament Ernest Benach, la Secretària General de l'Esport Anna Pruna i el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes Xavier Vinyals, i integrat pels directors i caps d'esport dels principals mitjans de comunicació de Catalunya, així com per diverses personalitats de la cultura, la política, l'esport i la societat civil catalanes ha decidit el guanyador d'aquest premi. En edicions anteriors en van ser guanyadors Ramon Basiana (president de la Federació Catalana de Patinatge), Oleguer Presas (exjugador del FC Barcelona i actual jugador de l'Ajax) i Joan Ricart (President de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling).

La cerimònia de lliurament d'aquest any 2008 tindrà lloc el proper dijous 4 de desembre, a les 20h, al Palau de Pedralbes de Barcelona. L'acte estarà igualment presidit pel President del Parlament i la Secretària General de l'Esport i estarà conduït pel periodista Antoni Bassas.

3 comentaris:

 1. A poc a poc, però amb fermesa

  l'única lluita que es perd és la que s'abandona!!!

  Joan "Le p'tit montagnard catalan" Puig

  ResponElimina
 2. Esmolem ben bé les urpes!

  Mixu

  ResponElimina
 3. Molt bé. Jo vaig tenir-lo de professor i el tio deia que no era nacionalista, ni català ni espanyol, però que abans, calia ser lliures per poder desnacionalitzar el país

  ResponElimina