Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 18 de novembre de 2008

Els Catalans Dragons, a Barcelona

Una de les coses que té tenir l'orella parada a segons quins llocs, és assabentar-se'n de coses que enmig de la mar internàutica, passen desapercebudes. Així, el nostre Secretari va saber que el proper 20 de juny de 2009, el club de XIII de Perpinyà, els Catalans Dragons, disputarà un partit a l'Estadi Lluís Companys enfront els anglesos dels Warrington Wolves. El partit, a més, no serà un amistós sinó que serà de la lliga anglesa. Rastrejada la xarxa, hem trobat la confirmació al web (entre d'altres) d'El Mundo Deportivo. Després d'anys d'esperar un partit de XV a Montjuïch, sembla que el XIII s'avançarà.

Guardeu-vos la data a l'agenda perquè, més enllà de les diferències entre el rugby league i el rugby union, la presència de nordcatalans a Barcelona seguint una pilota ovalada bé valdrà la pena de veure i viure!

1 comentari:

  1. Ja fa uns quants anys va haber una final d'Europa entre el XIII Catalan i un equip Angles, que va guanyar aquest ultim, va ser el ultim cop que varem veurem Rugby XII; ara resulta que aquest any quatre equips catalans, jugaran una lliga aqui al Principat, quan aquest modalitat es un altre esport, i fomentada per la mateixa FCR, una gran vergonya.

    Salutacions

    ResponElimina