Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 24 de novembre de 2008

Clermont 29 - USAP 9

Mentre Irlanda s'arrencava l'espina argentina, Anglaterra era apallissada a casa per Sudàfrica i les Illes del Pacífic aconseguien davant d'Itàlia la seva primera victòria enguany, l'USAP visitava Clermont en l'onzena jornada del Top 14, i s'enduia un sever correctiu de la mà del subcampions de la temporada passada.

I això que el partit no va començar del tot malament: tot i posar-se per davant en el marcador els locals gràcies a una penalitat transformada per James Brok (qui acabaria anotant quasi tots els punts dels de Clermont), David Melé igualva l'encontre gràcies a un drop. L'assaig local en la jugada següent, però, descol·locaria el XV Català que arribaria al descans amb un desavantatge de deu punts. El cansament del partit de la setmana passada enfront Biarritz, però, acabà passant factura als Sang i Or, en tot el segon temps van ser incapaços d'anotar cap punt, mentre els locals arribaven als 29 gràcies a un assaig del tercera clau, Elvis Vermeulen, i un nou cop de càstig de Brok.

La derrota deixa l'USAP en quarta posició, amb cinc punts d'avantatge sobre Clermont, cinquè classificat. La visita de dissabte que ve a Montauban és vital per poder encarar amb ànims i garanties el partit de Heineken enfront els Tigres de Leicester (14 de desembre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada