Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 6 d’octubre de 2008

USAP 37 - RC TOULON 12

Amb el seleccionador del XV del Gall a les graderies de l'Aimat Giralt, l'USAP va desenvolupar el migdia del passat dissabte un bon partit enfront del RC Toulon.Tot i que una de les figures dels de la Rada, el flanker Jerry Collins, va començar el partit des de la banqueta, els visitants no van donar fàcilment el seu braç a tòrcer.

I és que al finals dels primers quaranta minuts, el XV Sang i Or només havia pogut fer moure la seva meitat de marcador gràcies a les puntades precises de Porical; el costós 9 a 0 a l'electrònic, va ser retallat a la represa pels visitants gràcies a un assaig de Giacobazzi als 44 minuts. Però tot i la marca visitant, el segon temps va ser completament usapista; després d'haver jugat el primer temps contra la tramuntana, els segons quaranta minuts van tenir un clar protagonisme nordcatalà. Especialment vibrant va ser el quart d'hora català, entre els minuts 56 i 69, en què van cautre quatre assajos de la banda catalana, que van aixecar un 37 a 5 a l'electrònic. A manca de dos minuts per al final, Toulon va aconseguir el seu segon assaig de la mà d'Orene Ai'i.

Del partit només cal destacar, negativament, la lesió d'Henry Tuilagi, que per una fractura al braç estarà dos mesos de baixa. El proper partit dels catalans, divendres, en el debut de la competició europea a l'Aimat Giralt.


PS. Aquells que creieu que el maillot de l'Stade Français era insuperable, anàveu errats d'osques. Només heu de veure'n el nou, clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada