Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 27 d’octubre de 2008

USAP 17 - Dax 6

Victòria catalana sense brillar. El partit que va enfrontar el XV de Perpinyà a Dax dissabte passat, era en teoria un escenari propici per fer oblidar als seguidors la derrota del cap de setmana passat en terres gal·leses. Dax, un dels equips de la part baixa de la classificació, podia ser a priori una bona víctima. Al final dels vuitanta minuts, però, l'equip local va ser incapaç d'esgarrapar un bonus ofensiu. L'encontre, en definitiva, no passà de tràmit.

De fet, en xiular l'àrbitre el final del primer temps, el marcadar mostrava un més que sorprenent empat a 6. No és pas que Dax inquietés el XV nordcatalà, o els seus seguidors; sí que inquietava, però, als supporters la tendència dels jugadors de l'USAP a no acabar de concretar, tot i haver campat durant bona estona prop de la zona de marca dels visitants. A la represa, el tercera Damien Chouly va ser capaç de concretar el que els jugadors catalans buscaven des del principi: plantar l'ovalada. Però el seu va ser l'únic assaig de l'encontre; el peu de Porical i un drop de Cedric Coll contribuirien a deixar un 17 a 6 que permet l'USAP mantenir-se dins del trio capdavanter, però a la vegada deixa moltes incògnites en l'aire. I a banda d'incògnites, lesionats: el mig de melée Durand es va haver de retirar abans del final del primer temps per una commoció, de la qual a hores d'ara ja s'ha recuperat; més preocupant és la situació de l'escocès Chris Cusiter, que segons sembla haurà de passar diverses proves per acabar de saber quina mena de lesió pateix als dits.

1 comentari:

 1. Sis setmanes de baixa per Cusiter

  Sorti à l'heure de jeu face à Dax, le demi de mêlée Ecossais souffre d'une entorse du pouce de la main droite avec arrachement osseux, blessure qui le tiendra éloigné des terrains six semaines, ce qui le privera également des tests de novembre avec son équipe nationale.
  Nicolas Durand, sorti lui sur un choc a totalement récupéré et pourra postuler pour le déplacement à Mont de Marsan. Maxime Mermoz et Nicolas Laharrague ont repris aujourd'hui ensemble la préparation individuelle et reprendront mardi l'entraînement avec le reste de l'effectif.
  En revanche, Gavin Hume(cuisse) et Rimas Alvarez-Kairélis(mollet) et Sébastien Chobet(cuisse) sont eux restés aux soins. Ovidiu Tonita, sorti par précaution à la demi heure du match avec les Espoirs souffre d'une légère contracture à la cuisse droite.
  Le staff technique catalan a donné leur après-midi de repos à l'ensemble des joueurs qui ont participé à la rencontre de samedi face à Dax afin de soigner la récupération.

  Màrius

  ResponElimina