Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 20 d’octubre de 2008

Ospreys 15 - USAP 9

Els catalans podien haver arrencat alguna cosa més que el simple punt de bonus defensiu de terres gal·leses. Amb una defensa homèrica, Melé lesionat des del principi del matx (11), tres targetes grogues i alguna decisió arbitral discutida, els Sang i Or s'han d'aconformar amb un punt que els col·loca segons en la classificació del grup.

Tot i les expulsions temporals de Planté (25') i Pérez (33'), el XV nordcatalà va saber mantenir l'avantatge en el marcador durant tot el primer temps gràcies a les puntades de Porical (3', 19,' 32'), contrasrestades dues vegades per l'obertura local, Daniel Biggar. A l'inici del segon temps, la defensa catalana va haver de treballar al màxim davant les envestides dels Ospreys ... Giggar aconseguiria la igualada als cinquanta-cinc minuts, i a partir d'aquests moments el quinze local sotmetria la zona de 22 catalana a un setge brutal. Una de les sortides en atac dels catalans, a més, va ser anul·lada per l'àrbitre quan Guiry enfilava la zona de marca perquè l'àrbitre va considerar la passada de Cusiter va ser avant. A la defensa homèrica, el XV Sang i Or hi afegia pessics de joc ofensiu que atemorien el públic local; però el que havia d'arribar va arribar, i el setge local sobre la zona catalana va tenir la recompensa de dos cops de càstig transformats de nou per Biggar.

Acabat el partit, Brunel no va tenir pèls a la llengua i, més enllà de l'evidència que suposa perdre l'obertura als deu minuts de joc i les greus conseqüències que això pot tenir per al desenvolupament del joc de l'equip, va assenyalar també l'àrbitre com un dels factors desestabilitzants: no dic pas que no haguem comés faltes, però trobo que l'àrbitre ha xiulat massa en contra nostra. Recordo diverses obstruccions gal·leses que no ha pitat. De confirmar-se que no hi havia avant en la jugada entre Cusiter, Guiry i Vaki, ens ha volat el partit.

Aquells que ho desitgin, podran comprovar la qualitat de l'arbitratge demà dimarts, 21,
perquè Teledeporte oferirà el partit en diferit a partir de les dues de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada