Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 15 de setembre de 2008

USAP 38 - Baiona 10

Després de la derrota de la setmana passada enfront París, l'SAP va tornar dissabte al bon camí marcat pels dos primers partits de la temporada. Si més no, els Sang i Or van sumar una important victòria amb bonus ofensiu que els col·loca en la segona posició de la classificació general. I el púbic abandonà satisfet l'Aimat Giralt ...

I això no és poc. Des del principi de l'encontre, el XV Català es va mostrar dominant, però no seria fins ben entrada la primera part, sobre la mitja hora de joc, que el jove talonador Guirado concretaria sobre la zona de marca visitant els primers punts locals. La posterior transformació de Porical aixeca un 7 a 0 en el marcador que els catalans augmentarien abans d'arribar al final del primer temps; gràcies al peu de Porical, i a un assaig del persistent Mermoz, element importantíssim dissabte sobre la gespa de l'estadi. Baiona, que arribava a la Catalunya Nord invicte, va inaugurar la seva meitat de l'electrònic gràcies a una penalitat transformada per Maillard als tres minuts de la represa; però Porical respongué amb una encertada punta i, tot i el posterior assaig de Benjamin Fall, els Catalans continuarien demostrant la seva superioritat de la mà de David Marty i Charles Gely (67', 78').

La victòria fa escalar, com hem dit, quatre posicions a la taula; però no ens enganyem: els propers dos partits són dos desplaçaments, a Montpeller i Tolosa, d'una evident rivalitat i d'una alta intensitat. Esperem que els resultats siguin tan favorables com enfront Baiona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada