Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 29 de setembre de 2008

ST 30 - USAP 20

Després de la victòria de la setmana passada, l'USAP tornava a visitar Occitània; aquest cop era el torn de Tolosa, la ciutat que acull el vigent campió del Top 14. Però tot i això, els Catalans van ser capaços de plantar cara a uns vermell-i-negres que, com sempre, tenen per objectiu endur-se tants títols com puguin ...

I dissabte van demostrar que no només la intenció, sinó que també tenen el joc. I això que l'USAP no va saltar a la gespa a veure-les venir: en finalitzar els vuitanta minuts, Jacques Brunel va remarcar l'esperit demostrat pels jugadors Sang i Or i la seva capacitat de combat. És aquest caràcter el que més destacà Brunel; ja que és precisament el caràcter el que permet avançar i progressar. Cal pensar que l'USAP no venç Tolosa en fase regular des de fa més de vint anys! Per això quan, al final dels quaranta minuts, el marcador reflectia un 13 a 13, el públic tolosà va dubtar de la superioritat dels seus, que només havien aconseguit un assaig de la mà de Kelleher per dos de la banda catalana (Candelon, Tuilagi). A la represa, però, els tres quarts locals es van posar les piles i, tot i que els Catalans van mantenir la tònica i el joc desenvolupats durant el primer temps, l'Stade va saber recompondre la seva línia, veritable taló d'Aquiles durant els primers quaranta minuts. Un assaig de Jauzion als 46 minuts, i un drop d'Skrela als 56, pujaven un 23 en el marcador dels locals que Heymans, al 70', convertiria en 30. Amb disset punts de desavantatge, l'USAP no es va resignar i va continuar percutint fins aconseguir plantar per tercera vegada l'ovalada en zona de marca de l'Stade. Tot i la transformació, el diferencial de deu punts (30-20) va fer que els Catalans creuessin l'estany de Salses amb el sarró buit de punts. Una veritable llàstima ja que, si més no, el bonus defensiu hauria deixat un regust més amarg.

La derrota relega els catalans a la cinquena posició a la taula classificatòria, però no emmascara un bon inici de temporada. El proper enfrontament, de nou a casa després d'un exili de dos partits, enfrontarà els nostres Arlequins amb el recent ascendit Toulon. Els de la Rada ocupen la vuitena posició, i compten entre els seus efectius amb el neozelandès Jerry Collins; un bon matx, sense cap mena de dubte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada