Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 22 de setembre de 2008

MHRC 3 - USAP 5

Resultat exigu, però suficient per mantenir una segona posició a la taula. Amb només un assaig sense transformació, i una penalitat transformada, el partit de dissabte entre el Montpeller i el XV Català va estar a punt d'emular el mític empat a tres de l'any passat entre els Sang i Or i Bourgouin.

Resultat a l'antiga, hegemonia de les defenses. Probablement hauríem de recórrer a l'hemeroteca per trobar un marcador similar al de dissabte en terres occitanes, en un derby on l'atac no va ser precisament la característica principal. Amb una defensa sòlida, gairebé de ferro, l'USAP va arrencar una important victòria de terres septentrionals. És veritat que els catalans no van fer pas una demostració brillant sobre la gespa, però sí efectiva i extremadament trabada: com s'afirma a Rugbyrama, van proposar una eqüació de la qual els locals van ser incapaços d'aïllar la incògnita, estavellant-se un cop i un altre contra un mur defensiu infranquejable. Només una penalitat transformada va ser el resultat de l'esforç dels occitans; i des del minut cinc, moment en el qual la pilota passà entre la hac defensada pels catalans, el marcador va romandre inalterat fins al darrer minut del primer temps quan Mermoz, que s'està mostrant com un dels valors en alça de la temporada, va aconseguir l'assaig que permetia els de Perpinyà d'anar-se'n al vestidor amb un avantatge de 3 a 5 a l'electrònic. Un assaig oportunista i de murri, que seria l'única -i suficient- contribució catalana al moviment del marcador. La capacitat defensiva dels catalans, que feien recular els de blau en quasi cada placatge, va ser asifixant durant tot el segon temps; la poca distància en el marcador no inquietà en cap moment l'entrenador català, que veia la victòria a l'abast. Una victòria que permet mantenir-se al capdavant de la classificació, només per darrere de París. El propoer partit, de nou en terres occitanes: enfront Tolosa, a l'Ernest Wallon, el proper dissabte.

Val la pena assenyalar, a més, que ahir al vespre estava prevista l'arribada, a l'aeroport del Prat, de Dan Carter; després d'un
entretingut viatge des de Nova Zelanda amb escales a Hong Kong i Londres, Carter restarà tres dies al nord del país per tal de tenir una primera aproximació amb l'ambient del club i la ciutat. La presentació del jugador com a nou fitxatge està prevista per aquesta tarda, a l'Aimat Giralt, a partir de les sis de la tarda. Benvingut, Daniel!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada