Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 3 de setembre de 2008

El Rugby a VII, a l'Estat francès


Dissabte passat, als camps annexes de l’estadi Ernest Wallon (Tolosa), va haver-hi una competició de Rugby 7 que aglutinava els sis millors equips de la regió d’aquesta especialitat. S’enfrontaven per decidir quin d’ells accedirà a la fase final que es disputarà el proper mes d’octubre a Baiona. Els equips participants van ser el Stade Toulousain. Montauban, Colomers, Albi, Castres i Auch.

L’intent de difondre aquest esport a l´Aude, potser no va tenir la resposta esperada, ja que en el moment de més afluència de públic, no arribarem a ser ni 40 espectadors (37 per ser mes exactes…), però tots els presents varem poder disfrutar amb l’espectacle que atorga aquesta modalitat de rugby.

La victòria se la va emportar l’equip de casa (l´Stade Toulousain), imposant-se a Castres, en una final disputada al mateix Ernest Wallon un cop acabat el partit de rugby XV entre els campions de França 2007/08 i U.S. Dax, i comptà amb una miqueta més d’afluència de públic que les classificatòries. La resta de participants van demostrar que encara estan una mica lluny d’aquestes dues esquadres, tot i que Albi i sobretot Montauban, amb una mica de progressió, podrien començar a pujar-se a les barbes dels finalistes. Finalment, Auch va aconseguir evitar la cua de la classificació, en imposar-se a Colomiers.

El dissabte 6 de setembre a Albi, es diputarà la segona part d’aquestes classificatòries. La suma dels dos resultats, ens donarà l’equip classificat per disputar la fase final a l’anomenat Pais Basc Francès.

Per amenitzar fotogràficament aquest article, només heu de clicar sobre aquest enllaç.

per Ivan Font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada